Panorama.sk in SlovakEN
Počasie

Praktické knižné slovníky Lingea (Obojstranné, angličtina, nemčina)

Praktický slovník - obálka

Obojstranné knižné slovníky z vydavateľstva Lingea s podtitulom praktický slovník ... pre každého sa rozmerom 11,5x16,5 cm zaraďujú k stredným slovníkom, ale obsahom (70 až 80-tisíc hesiel) a záberom (od aktuálnej slovnej zásoby po najnovšie technické, ekonomické, či právne termíny) ho môžeme na našom trhu priradiť skôr k väčším slovníkom.

Sú to autorsky pôvodné slovníky. Pri jeho koncipovaní sa autoria snažili čo najhutnejšie, ale v maximálne prehľadnej forme postihnúť skutočnú slovnú zásobu angličtiny, nemčiny a slovenčiny.

Anglicko-slovenský a slovensko-anglický praktický slovník (Lingea) - obálka

Anglicko-slovenský a slovensko-anglický praktický slovník (Lingea)

Slovník obsahuje súčasnú frekvenčne usporiadanú slovnú zásobu, nechýbajú ani najnovšie technické, ekonomické či právne termíny odrážajúce technologický pokrok začiatku nového tisícročia.

Všetky heslá a významy sú overené na základe informácií z dôveryhodných zdrojov, starostlivo spracované a graficky upravené tak, aby vám umožnili nielen čo najrýchlejšie nájsť správny preklad, ale ho tiež správne použiť v danom kontexte.

Pri práci na anglickej strane slovníka autori vychádzali z najnovších anglických výkladových slovníkov renomovaných nakladateľstiev akými sú Collins, Oxford, Cambridge, Longman, Cassell, Merriam Webster, Chambers, Random House, Bloomsbury, z množstva slovníkov frázových slovies, idiómov a slangu, z odborných slovníkov a encyklopédií, v neposlednom rade z vlastných korpusových zdrojov a internetu. Slovenská strana vychádza z vlastného rozsiahleho slovníka slovenčiny.

OBSAH SLOVNÍKA
strán 1 248
hesiel 70 000
príkladov, idiómov a fráz 14 000
prekladov 220 000

HLAVNÉ VLASTNOSTI
Aktuálna slovná zásoba verne odrážajúca súčasný písaný a hovorený jazyk
Odborná terminológia a ustálené slovné spojenia
Dvojfarebná tlač pre lepšiu prehľadnosť hesiel

Nemecko-slovenský a slovensko-nemecký praktický slovník (Lingea) - obálka

Nemecko-slovenský a slovensko-nemecký praktický slovník (Lingea)

Pri práci na nemeckej strane slovníka autori vychádzali z najnovších nemeckých výkladových slovníkov renomovaných nakladateľstiev akými sú Duden, Langenscheidt, z množstva slovníkov frázových slovies, idiómov a slangu, z odborných slovníkov a encyklopédií, v neposlednom rade z vlastných korpusových zdrojov a internetu.

Slovenská strana vychádza z vlastného rozsiahleho slovníka slovenčiny. Tento živý, priebežne aktualizovaný a neustále rozširovaný slovník tvorí zjednocujúci základ všetkých prekladových slovníkov LIngea, ktoré postupne vychádzajú v knižnej aj elektronickej podobe od roku 2005.

Obsahuje súčasnú frekvenčne usporiadanú slovnú zásobu, nechýbajú ani najnovšie technické, ekonomické či právne termíny odrážajúce technologický pokrok začiatku nového tisícročia.

OBSAH SLOVNÍKA

strán 1 264
hesiel 80 000
príkladov, idiómov a fráz 17 000
prekladov 200 000

HLAVNÉ VLASTNOSTI

Aktuálna slovná zásoba verne odrážajúca súčasný písaný a hovorený jazyk
Odborná terminológia a ustálené slovné spojenia
Dvojfarebná tlač pre lepšiu prehľadnosť hesiel

OBJEDNAJTE TU:Order
Anglicko-slovenský a slovensko-anglický praktický slovník (Lingea)
Cena: 19.58 EUR
Mierka: 0
Kategória: Jazykové slovníky, cudzie jazyky
Vydavateľ: Lingea
Vydanie 1.
Rok vydania: 2008
ISBN: 978-80-89323-16-6
Počet strán: 1248
Tvrdá väzba
Rozmery: 11.50 x 16.50 cm
Nákupné podmienky
Pozrite ďalšie v kategórii
>> Jazykové slovníky, cudzie jazyky

Vydané: 2010-08-19
Aktualizované: 2010-08-19

Kategórie: - Jazyky, tlmočenie, preklady, slovníky