Panorama.sk in SlovakEN
Počasie

Professional English in Use - Odborná angličtina z edície in Use

Logo edície in Use

Séria titulov z edície Professional English In Use (vydavateľstvo Cambridge University Press) ponúka slovnú zásobu a cvičenia, ktoré naučia a preveria správne používanie slovnej zásoby zo špecializovaných oblastí odbornej angličtiny (právo, medicína, ICT - počítače a internet, financie, marketing a inžinierstvo). Učebnice sú na báze angličtiny, bez sprostredkujúceho jazyka. Sú vhodné pre samoukov, pri príprave na skúšky na získanie medzinárodných jazykových certifikátov, ale aj pre jazykové kurzy.

Professional English in Use - Finance - obálka

Professional English in Use - Finance

Učebnica v anglickom jazyku je vhodná pre študentov v strednom výukovom stupni (intermediate, upper-intermediate) a pre pokročilých (advanced). Obsahuje 50 kapitol, ktoré pokrývajú všetky odvetvia finančníctva, účtovníctvo, úvery a úroky, bankovníctvo, podnikové financie... Nájdete v nej aj idiomy a metafory. Po učebnici by mali siahnuť študenti, ktorí sa pripravujú na dosiahnutie certifikátu z odbornej angličtiny ESP (English for Specific Purposes) a tiež na skúšku z obchodnej angličtiny.

Professional English in Use - ICT - obálka

Professional English in Use - ICT

Učebnica v anglickom jazyku pre stredne pokročilých a pokročilých študentov. Pokrýva slovnú zásobu z oblasti informačných a komunikačných technológií. Vysvetľuje jednotlivé výrazy v kontexte a učí ich správne používať.

Professional English in Use - Law - obálka

Professional English in Use - Law

Učebnica v anglickom jazyku je určená pre pokročilých študentov (stupne upper-intermediate, advanced). Obsahuje 45 kapitol, ktoré pokrývajú právnicky slovník vo všetkých jeho odboroch - komerčné právo, podnikové právo, právna zodpovednosť, duševné vlastníctvo, obchodné právo... Učebnica je vhodná pri príprave na skúšku na dosiahnutie medzinárodného certifikátu právnickej angličtiny (ILEC), obsahuje kľúčové témy a slovnú zásobu potrebnú k skúške.

Professional English in Use - Marketing - obálka

Professional English in Use - Marketing

Učebnica v anglickom jazyku je určená pre stredne pokročilých (stupne intermediate, upper-intermediate). Obsahuje 50 kapitol pokrývajúcich slovnú zásobu súčasného marketingu, reklamy, mediálnej komunikácie a public relation.

Professional English in Use - Medicine - obálka

Professional English in Use - Medicine

Učebnica v anglickom jazyku je určená pre stredne pokročilých (stupne intermediate, upper-intermediate). Obsahuje 60 kapitol, ktoré pokrývajú v širokom zábere medicínsky slovník: choroby a ich symptómy, vyšetrenie, liečba, prevencia, odborné pojmy viažuce sa k ľudskému telu, jednotlivým orgánom a ich funkciám...

Ďalšie info:

Slovná zásoba angličtiny (bežná, obchodná, odborná, akademická) v učebniciach in Use

OBJEDNAJTE TU:Order
Professional English in Use - Finance (Edition with answers)
Autor: Ian MacKenzie
Cena: 21.10 EUR
Mierka: 0
Kategória: Jazykové slovníky, cudzie jazyky
Vydavateľ: Cambridge University Press
Vydanie 0.
Rok vydania: 0
ISBN: 978 0521616270
Počet strán: 140
Mäkká väzba
Rozmery: 19.60 x 26.40 cm
Nákupné podmienky
Pozrite ďalšie v kategórii
>> Jazykové slovníky, cudzie jazyky

Vydané: 2009-05-07
Aktualizované: 2009-05-07

Kategórie: - Jazyky, tlmočenie, preklady, slovníky