Panorama.sk in SlovakEN
Počasie

English Vocabulary in Use

English Vocabulary in Use: Elementary - obálka

Séria titulov z edície English Vocabulary in Use (vydavateľstvo Cambridge University Press) ponúka slovnú zásobu a cvičenia, ktoré naučia a preveria správne používanie slovnej zásoby angličtiny. Sú v štyroch úrovniach - od začiatočníkov po pokročilých: Elementary, Pre-intermediate and intermediate, Upper-intermadiate, Advanced.

Všetky úrovne využívajú Cambridge International Corpus, čo znamená že uvedená slovná zásoba je užitočná, moderná a prezentovaná v prirodzenom kontexte. Učebnice sú na báze angličtiny, bez sprostredkujúceho jazyka. Tak ako aj ostatné učebnice angličtiny z edície in Use majú dvojstrany, na ktorých je vľavo učebná látka vysvetlená a vpravo sú cvičenia.

Učebnice sú vhodné pre samoukov, ale aj pre jazykové kurzy. CD-ROM ku každej úrovni obsahuje doplnkové hry a aktivity, zvukové nahrávky, testy a slovníky. Môžete si nahrať svoj hlas, vypočuť si ho a precvičiť si tak výslovnosť. Pre študentov, ktorí potrebujú viac cvičení, sú učené tituly Test Your English Vocabulary in Use - doplnkové testy ku každej úrovni. Testy zdôraznujú kľúčovú slovnú zásobu.

Ďalšie info:

Slovná zásoba angličtiny (bežná, obchodná, odborná, akademická) v učebniciach in Use

OBJEDNAJTE TU:Order
English Vocabulary in Use: Elementary, with Answers
Cena: 15.30 EUR
Mierka: 0
Kategória: Jazykové slovníky, cudzie jazyky
Vydavateľ: Cambridge University Press
Vydanie 0.
Rok vydania: 2005
ISBN: 978 0521599573
Počet strán: 170
Mäkká väzba
Rozmery: 19.50 x 24.50 cm
Nákupné podmienky
Pozrite ďalšie v kategórii
>> Jazykové slovníky, cudzie jazyky

Vydané: 2009-05-22
Aktualizované: 2009-05-22

Kategórie: - Jazyky, tlmočenie, preklady, slovníky