Panorama.sk in SlovakEN
Počasie

Nemecký technický slovník Lingea Lexicon 5 (Elektronický nemecko-český, česko-nemecký slovník)

Nemecký technický slovník Lingea Lexicon 5 - obal CD

Rozsiahly slovník obsahujúci 113 000 hesiel odráža aktuálnu odbornú slovnú zásobu z viac ako 130 odborov vedy a techniky. Svojím rozsahom sa zaraďuje medzi najväčšie súčasné odborné slovníky. Heslá sú obohatené o príklady, doplňujúce informácie a určenie odborov, ku ktorým patria dané slovíčka. Heslá možno v slovníku vyhľadávať obojstranne bez potreby prepínať jazyk a v ich ľubovoľnom tvare.

Okrem tohto tvaroslovného vyhľadávania je k dispozícii aj fulltextové vyhľadávanie, ktoré nájde hľadané slovo či slovné spojenie všade, kde sa v slovníku vyskytuje. Slovník dobre spolupracuje s ostatnými programami a možno ho spustiť priamo z CD. Svoje uplatnenie nájde slovník predovšetkým v rôznych firmách, istotne však bude vítanou pomôckou aj pre profesionálnych prekladateľov.

Obsah

hesiel a väzieb 173 000
významov 134 000
prekladov 190 000

Technológie

Tvaroslovné vyhľadávanie - Lexicon vyhľadá správne heslo bez ohľadu na to, v akom páde, čísle, rode či osobe alebo čase bolo slovo vložené.
Fulltextové vyhľadávanie - slová i zložitejšie výrazy taktiež možno vyhľadávať v rámci hesiel - v prekladoch, príkladoch a idiómoch.
Funkcia mouse-over - program je vybavený funkciou pre automatické preberanie slov alebo slovných spojení pod kurzorom myši. Vo vybranej aplikácii stačí umiestniť kurzor nad neznáme slovo a v okne programu sa zobrazí jeho preklad.

Ďalšie info:

Postrehy z používania počítačového slovníka Lingea Lexicon 5

OBJEDNAJTE TU:Order
Nemecký technický slovník Lingea Lexicon 5 (Elektronický nemecko-český, česko-nemecký slovník)
Cena: 66.00 EUR
Mierka: 0
Kategória: Počítačové slovníky
Vydavateľ: Lingea
Vydanie 0.
Rok vydania: 0
ISBN: 0
Počet strán: 0
Nosič: CD
Rozmery: 0.00 x 0.00 cm
Nákupné podmienky
Pozrite ďalšie v kategórii
>> Počítačové slovníky

Vydané: 2010-01-25
Aktualizované: 2010-01-25

Kategórie: - Jazyky, tlmočenie, preklady, slovníky